Nienke Verhoeven Auto Indumij Dacia

MAATWERK IN MOBILITEIT

 

Ontmoet Indulease, de onafhankelijke adviseur voor zakelijk maatwerk in lease oplossingen. Indulease richt zich daarbij als regionale partij vooral op het midden- en kleinbedrijf. Door deze specialisatie zijn wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt en de daarop passende oplossingen.Wij opereren als onafhankelijk adviseur, dit houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van specifieke leveranciers of merken. In tegenstelling tot de meeste dealerleaseactiviteiten geeft ons dit de vrijheid om voor onze klanten de beste mogelijkheden te selecteren. Aan de andere kant heeft Indulease als onderdeel van de Indumij Groep wel het voordeel om om onze merken onder zeer concurrerende condities te kunnen aanbieden. Weten hoeveel? Neem dan snel contact op met Nienke Verhoeven van Indulease op 06-34098433

 

DE BESTE DACIA LEASEDEALS

 

Doordat we afhankelijk van jouw wensen kunnen schakelen als intermediair of als leasemaatschappij, ontvang je bij ons altijd de beste Dacia leasedeals. Zo profiteer je als MKB ondernemer van inkoopvoordeel door ons hoge inkoopvolume, bovendien bespaar je veel tijd omdat wij het gehele leasetraject van je overnemen. Ook de goede contacten met onze Dacia bedrijven leveren ons veelal een belangrijk inkoopvoordeel op. Dit betekent een aantrekkelijk leasetarief voor jouw nieuwe Dacia. 

 

DACIA SHORTLEASE

 

Tijdelijk vervoer nodig. Profiteer dan van onze voordelige Dacia shortlease aanbiedingen. Of het nu gaat om een kleinere bestelauto, zoals de ruime Dacia Dokker Van of dat je kiest voor de nieuwe Dacia Lodgy met maar liefst 7 zitplaatsen, bij Indulease is veel mogelijk. Informeer naar onze aantrekkelijke shortlease tarieven. Indulease denkt graag met je mee en heeft ook voor startende ondernemers interessante shortleaseaanbiedingen.